Randy's Fotografie Pagina


Vrouwelijke Rijkdom op de gevoelige plaat

Ik heb altijd al het verlangen gehad om vrouwelijke vormen vast te leggen op foto. Op mijn zeventiende ben ik daarmee begonnen bij mijn toenmalige vriendin en inmiddels heb ik al meer dan honderd vrouwen gefotografeerd.

Ik heb een grote waardering voor de vrouwelijke vormen. Het is verassend om te ontdekken hoe ontzettend veel variatie er is in de vormen en maten van vrouwenlichamen.
Mijn belangstelling gaat niet zozeer uit naar het doorsnee fotomodel. Juíst vrouwen die iets 'afwijkends' hebben, vind ik interessant, vind ik mooi, en maken iemand tot een unieke persoonlijkheid.
Een goed voorbeeld van zo'n vrouw is Karin Bloemen. Met haar volle, ronde figuur heeft zij een prachtige uitstraling.

Het is niet zo moeilijk mooie foto's te maken van een bloedmooie vrouw. Ik vind het juist een uitdaging om vrouwen te fotograferen waarbij je een beetje moet zoeken naar haar specifieke schoonheid.
Mijn foto's zijn dus ook niet spectaculair maar juist heel persoonlijk en integer.
Tot nog toe heb ik ze nog nooit ergens ten toon gesteld, mede omdat naaktfotografie in de 'gewone' maatschappij vaak allerlei dubieuze reacties teweegbrengt.
Tòch wil ik op deze persoonlijke website graag wat meer over mijn foto's naar buiten brengen, mèt daarbij een duidelijke uiteenzetting van mijn persoonlijke beweegredenen.

Naast het feit dat ik zelf graag naar vrouwen kijk (zonder dat er nou direct sex bij komt kijken), zijn de foto's ook bedoeld als statement tegenover het heersende maatschappijbeeld van hoe een vrouw eruit zou moeten zien. De opgefokte normen hierover maken dat veel vrouwen ongelukkig zijn met hun uiterlijk en ik vind dat heel erg jammer.
Uit de reacties van vrouwen blijkt ook dat ze na het maken van de foto's vaak een beter gevoel hebben over zichzelf en over hun lichaam. Het is een bevestiging van hun vrouwelijkheid. Een gevoel van: "Goh, ik mag er zijn!". Dergelijke reacties ontroeren mij zeer.
Voor velen is het ook een bijzondere ontdekking om vanuit een licht erotische invalshoek contact te maken met een man, zonder dat daar verder iets uit hoeft voort te vloeien.
Dat blijkt ook uit de onderstaande reacties:

Alice:

"Ik heb tweemaal een fotosessie met Randy gedaan, eenmaal in een studio en eenmaal in de natuur. Voor mij was het niet zozeer een overwinning om naakt voor de camera te staan aangezien ik me daar eigenlijk heel gemakkelijk mee voel. Ik vond het vooral bijzonder om te ervaren hoe respectvol Randy je benadert als mooie vrouw in je blootje. Hij weet heel goed om te gaan met het verlangen van een vrouw om je (aan een man) te laten zien in volle vrouwelijkheid zonder daarbij over grenzen te gaan."

Janet:

"Deze foto sessie met Randy is alweer van een aantal jaren geleden en het heeft zeker tot mijn verdere groei als mooie, volledige en volle vrouw gebracht.
Kan me nog herinneren dat ik het spannend vond hoe het er uiteindelijk allemaal zou uit komen te zien en hoe zoiets nou in zijn werk gaat.
Met het uit de kleren gaan op zich heb ik geen moeite en dit heeft hij ook respectvol begeleid tijdens de foto shoots. Het was geweldig om op deze manier eens met de camera te spelen."

Adira:

Was zo enthousiast dat ze het hele resultaat van de sessie op het internet geplaatst heeft onder de naam: La Kajira
Foto's zijn gemaakt bij Playa Djeremi en Watamula op Curaçao

Hoe ga ik te werk?

Meestal benader ik een vrouw om te vragen of ze voor mij op de foto wil. Regelmatig komt een vrouw zelf naar mij toe met een dergelijk verzoek, bijvoorbeeld naar aanleiding van verhalen van vriendinnen die al eerder sessies bij mij hebben gedaan.
Tijdens de fotosessie vind ik het belangrijk dat een vrouw zich veilig en op haar gemak voelt.
Het gaat om het neerzetten van háár schoonheid.
Vaak vraag ik om iets mee te nemen wat te maken heeft met hun hobby of andere bezigheden waaraan ze plezier beleven, zoals tennis-racket, muziekinstrument, ski-uitrusting, kookspuillen, wandelschoenen. Verzin het maar... Door met deze accessoires te werken, kan ik meestal vrij snel een prachtige twinkeling in hun ogen tevoorschijn toveren.
Een fotosessie duurt over het algemeen twee tot drie uur.

Interesse?

Voor mijn foto's ben ik altijd op zoek naar vrouwen die er apart uitzien.
Mocht je interesse hebben om ook een fotosessie met mij te doen, dan kun je contact opnemen via 'Stuur mij E-mail' in de kolom links.

Foto's

Foto Marianna Foto Marianna Foto Marianna Foto Janet Foto Janet Foto Alice Foto Alice Foto Riki Foto Larisa Foto Jolijn Foto Diana Foto Jolijn en Marion Foto Metke - Hands Foto Aruba
Foto Fania - Gothic Foto Fania - Gothic Foto Fania - Gothic Foto Fania - Gothic
Foto Lorna Morgan Foto Lorna Morgan Foto Lorna & Randy

Documenten

Link naar documenten
Text: Alice Dijkstra
Foto's: © Randy Marques

Je kunt me ook vinden op:

ModelKarteiLogo Model Mayhem Logo

LinksHOME TOP